Türkiye'nin en iyi haber sitesi
PELİN KAYA

İzler koleksiyonu iz bıra kıyor

Dice Kayek markasının yaratıcısı Ayşe-Ece Ege Kardeşler, benim için dünya moda arenasında en başarılı Türk temsilciler.
İşlerini titizlikle yapmalarının yanı sıra tecrübe ve becerilerini paylaşma konusunda da mükemmel örnekler. İki incik boncuk koydu mu kendini couture yaptı sayanların devrinde, onlar benim için couture'ün ustalarıdır. Geçen hafta biraz markanın son gelişmelerini öğrenmek, biraz da son projeleri IMA İZLER hakkında bilgi almak için Ayşe Ege ile buluştum.
İstanbul Moda Akademisi IMA'dan seçilen başarılı beş öğrencinin, Anadolu'nun el sanatlarından yola çıkarak hazırladığı 15 parçalık İZLER koleksiyonu, IMA'nın Teşvikiye binasında sergilenmeye devam ediyor. İğne oyası, tel sarma, tel kırma, sedef kakma sanatları kullanılarak hazırlanan koleksiyon için öğrenciler toplam 21 bin 532 saat çalışmış. Ece Ege danışmanlığında hazırlanan koleksiyonu, Temmuz sonuna kadar görebilirsiniz.
Aynı zamanda Dice Kayek, dünya yıldızlarının gözdesi olmaya devam ediyor. Sonam Kapoor, iki farklı davette Dice Kayek giymiş. Uzakdoğu'nun yıldızı Fan Bingbing, yine bir Dice Kayek elbiseyle müthiş görünüyor.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA