Türkiye'nin en iyi haber sitesi
PELİN KAYA

23’üncü yıla özel

Harper's Bazaar dergisinin, 23'üncü yılını kutladığı Ekim özel sayısı bomba gibi! Kapağında Serenay Sarıkaya, yüzü olduğu markanın jeanleri içinde müthiş görünüyor. Serenay zaten hep muhteşem; bunda bir süpriz yok. Süpriz olan; kolay kolay yerli bir ünlüyü kapağa taşımayan Harper's Bazaar'ın, Serenay'ı kapak yapması. Derginin, sayfalarını keyifle çevirdiğim bir diğer bölüm ise 'Club Bazaar' oldu. 16 sayfalık bölümde birbirinden ünlü 16 isim, Emre Güven'in kamerası ve Mert Aslan'ın stylingi ile Harper's Bazaar'ın 23'üncü yılını kutlamış. Çekimler Soho House'da iki günde tamamlanmış. Derin Mermerci de çekimlerde yer alacakmış ama son anda ağır bir enfeksiyonla hastalanması sebebiyle katılamamış. Hastaneden serumlu halini fotoğraflayıp göndermesi, inceliğinin ve hassassiyetinin göstergesi. Ama bir isim var ki, ona ayrı bir paragraf açmalı. O da Hande Ataizi. Kendisi çekim için onayı veriyor, tüm hazırlıklar yapılıyor ve çekim için tüm ekip, anlaştıkları mekanda onu bekliyor. Ama Hande Ataizi ortada yok. Ne çekime gidiyor, ne telefonlara cevap veriyor, ne de mesajlara geri dönüyor. Sonra da 'Eski şöhretim, eski başarım niye yok?' diye düşünürler... Bazılarının durumu daha da vahim çünkü çok düşünmelerine bile gerek yok!

BAZAAR CLUB ÜYELERİ
Edwina Sponza, Arzu Sabancı, Ezgi Apa, Lian Beraha, Burcu Esmersoy, Serdar Gülgün, Begüm Kıroğlu, Gül Gölge Saygı, Dila Tarkan, Rezzan Benardete, Güneş Mutlu Mavituncalılar, Ceylan Çapa, Mina Başaran, Biricik Suden, Murat Türkili, Ahu Yağtu

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA