Türkiye'nin en iyi haber sitesi
PELİN KAYA

İthal Balmain

Türkiye güzellerimizden Amine Gülşe'nin Miss Turkey 2016'nın seçildiği gece giydiği elbiseyi gördünüz mü? Eminim modayı ve trendleri takip edenler, elbiseyi gördüğü anda 'Bu bir Balmain' demiştir. Zira Kylie Jenner'ın üstünde gördüğünüz gerçek Balmain elbisenin benzeri oluyor kendisi. Ama maalesef bir Balmain değil; Derviş Bağzıbağlı etiketli ağır bir kopya.
Neden ağır diyorum çünkü Gülşe; herkesin fotoğrafladığı, Türkiye güzellik kraliçesinin seçildiği bir organizasyonda çok bilinen bir modelin kopyasını giymekte sorun görmemiş. Merak ettiğim, koskoca Türkiye güzelinin bir stil danışmanı yok mudur ya da modacı, elbise için kendisine gerekli açıklamayı yaptı mı, yapmadı mı?
Derviş Bağzıbağlı'nın sosyal medyasını kontrol ettiğimde, elbise için karşıma 'Derviş Bağzıbağlı'nın ithal koleksiyonundan' notu çıkıyor. Yani ithal mal olunca kopya olmamış mı oluyor, anlayan biri beni aydınlatıversin... Bir de isminin önüne tasarımcı sıfatını eklemiş olmasına rağmen fazlasıyla Balmain'den esinlenenler var ki, o da ayrı bir yazı konusu olsun.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA