Türkiye'nin en iyi haber sitesi
PELİN KAYA

Sosyetenin kabusu Demet Akalın

Demet Akalın'ın katıldığı bir televizyon programında "Alışverişe harcadığım parayla bir ev alınır" demesi bizleri çok şaşırtmamalı. Devir, neyin varsa herkese gösterme devri.
Başkasının parasını yemiyor, kendi kazandığı alınteri parasını harcıyor. Hem de en büyük markaların en bilindik modellerine harcıyor. Üstelik çakma değil, paşalar gibi orijinal alıyor. Yani mesleği ne gerekiyorsa onu yapıyor. İyi bir stil danışmanıyla çalışsa işin yakıştırma kısmını da halledecek ya...
Neyse hâlâ umudum var, bir gün onu da başaracak.
Ve gelelim asıl konuya... Demet Akalın'ın hep büyük markalardan, özellikle Gucci, Moschino, Versace, Dolce&Gabbana, Hermes ve Roberto Cavalli'den giyindiğini fark eden sosyetikler; bu markalardan bir şey almadan önce mutlaka 'Acaba önceden Demet Akalın aldı mı ya da giydi mi?' diye kontrol ediyormuş. Sosyete bunu araştırırken, Demet de her modeli ilk giymenin verdiği rahatlıkla; kah Rihanna ile, kah Madonna ile pişti olmaya devam ediyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA