Türkiye'nin en iyi haber sitesi
PELİN KAYA

Kadınlar bu portföyün peşinde!

Sizlere Louis Vuitton'un en popüler modelini açıklıyorum: Fotoğrafını gördüğünüz Monogram Toiletry Pouch 26. Bu modelin en bilinen kullanıcısı, Prenses Diana idi. O zamandan beri kadınların hem makyaj çantası oldu, hem de portföy olarak kullanıldı.
Günümüze kadar markanın birbirinden farklı renkleri hayatımıza girmeye devam etti ama son bir senedir monogramlı olanına olan ilgi çığ gibi büyüdü.
Markanın tüm İstanbul şubelerinde, Toiletry Pouch 26 için uzun bir bekleme listesi var. Ben almak istediğimde ismim 23'üncü sıraya yazıldı. Bir diğer mağazada ise arkadaşımın ismi 34'üncü sırada. Yurt dışına çıkanlara sipariş ediyorum; ne Paris, ne Londra'da var. Bunda tabii kullanışlı olması ve her kombine rahatlıkla uymasının yanı sıra markanın en uygun etiketli ürünlerinden biri olmasının da payı büyük. Üstelik en ucuza da Türkiye'de satılıyor. Yurt dışında 415 dolar karşılığı 1.200 TL ederken, çanta Türkiye'de 960 TL etikete sahip.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA