Türkiye'nin en iyi haber sitesi
PELİN KAYA

Charlize hayal kırıklığı yarattı Kirsten her şeyiyle kusursuzdu

Oscar ödülleri, bu yıl 89’uncu kez sahiplerini buldu. Kırmızı halıda Charlize Theron ve Scarlett Johansson beklentileri boşa çıkarırken, Kirsten Dunst ile Emma Stone alkış topladı

Yazıma; 'Hollywood'un en önemli gecesinde; kırmızı halı geçidi, ödüllerin sahibini bulması kadar heyecan vericiydi' diye başlayacaktım ama yaşanan skandal her şeyi değiştirdi! En İyi Film Oscarı'nın sahibini açıklayan Warren Beatty ve Faye Dunaway'in eline yanlış zarf verilmesi nedeniyle, ödül 10 saniyeliğine de olsa 'La La Land'in oldu.
Hata anlaşıldıktan sonra 'La La Land'e verilen heykelcikler toplandı.
Yapımcı, "Hayır şaka değil; gerçekten kazanan biz değiliz.
İşte ispatı" diyerek zarfı kameraya gösterdi. Bu durum, akıllara 'Acaba kulise Donald Trump mı sızdı?' sorusunu getirdi. Gece boyunca Trump aleyhine o kadar çok mesaj verildi ki, birçok kişi 'Trump'ın gazabı töreni mahvetti' diye düşünmüştür. Bakalım kusursuz tören yapmalarıyla övünen Hollywood, bu skandalın altından nasıl kalkacak?
Oscar heyecanına ekranda yine Yekta Kopan ve misafirleriyle başladık.
Özge Özpirinçci tutuk sunumuyla program boyunca Yekta Kopan'ı yalnız bıraktı.
Program konuklarından Berrak Tüzünataç herkesi şaşırttı. Yekta Kopan'ın sohbet sırasında "Jackie' filmini seyrettin mi?" sorusuna "Hayır" cevabını vermesi beni hayretler içinde bıraktı.
İnsanın ister istemez kendisine 'O zaman neden bir Oscar programındasın?' diye sorası geliyor.
Ceylan Atınç'ın kırmızı halı sunumu akıcı ve keyifliydi.

KIRMIZI HALININ ŞIKLARI

KIRSTEN DUNST
Siyah Christian Dior elbisesiyle, kırmızı halıda klasik tarzın temsilcilerindendi. Elbisenin cepli oluşu çok şık bir detaydı. Saçının kıyafetiyle uyumu, etek boyu, ayakkabılarının görünümü ve gerdanlığının güzelliği de şıklığının en güzel tamamlayıcı unsurlarıydı.



EMMA ROBERTS
Saç ve makyajın en güzel örneklerinden birini sergiledi. Öylesine kusursuz bir bütünlük yakalamış ki, Armani Prive elbisesini ancak gözümüzü yüzünden ayırmayı başarırsak görebiliyoruz.



TARAJI P. HENSON
Öyle çok kilo vermiş ki, adeta bambaşka biri oluvermiş. Siyah kadife Alberta Ferretti elbisenin kesimi ona çok yakışmış. Göğüs dekoltesine uyguladığı kontür makyaj gözlerden kaçmadı. Saçı, makyajı ve gerdanlığıyla törenin en şıklarındandı.

JESSICA BIEL
Kırmızı halı için çok riskli bir seçim. Fazla metalik ve fazla kapalı... Ama Biel, Kaufmanfranco marka elbiseyi en güzel şekilde taşımayı başarmış. Saç modelinin doğallığı ve makyajının tonlarıyla, başrol tamamen elbiseye verilmiş. Kolye seçiminde de cesur davranılması yerinde olmuş.



NICOLE KIDMAN
Ne zaman kırmızı ve pembe giyse şık olmayı başarıyor. Yine pudra tonlarındaki Armani Prive elbisesiyle son derece klas bir şıklık yakalamış. Saç modelini de çok beğendim. Makyajında tercih ettiği kırmızı ruj tam yerinde olmuş.

EMMA STONE
Törenin en merak edilen ismiydi. Beklentileri boşa çıkarmadı ve kusursuz kırmızı halı kıyafetiyle gecenin en beğenilenlerinden biri oldu. Bana sanki heykelciğe göre giyinmiş gibi geldi. Givenchy elbisenin pırıltısı, rengi ve kesimi Stone'a çok yakışmış. Saçı ve makyajı da kusursuz.

HAILEE STEINFELD
21 yaşındaki oyuncu, Vera Wang elbisesiyle Altın Küre töreninin en zarif ismiydi. Keşke aynı duruluğu Oscar'da da korusaymış. Genç yıldız, Ralph&Russo imzalı elbisesiyle bana Jennifer Lopez'in 'en diva benim' havasını yaşattı. Saçı ve makyajı da abartılı. Özetle; iyi diyemem.



KIRMIZI HALININ RÜKÜŞLERİ

MICHELLE WILLIAMS
Her zamanki gibi bir Louis Vuitton tasarımını tercih etmiş. Kırmızı halı için fazlasıyla düz, hareketsiz, hatta epey sıradan bir seçim. Ancak kendisinin tarzı da uzun süredir böyle. 'Az çoktur' felsefesini sevsem de, sanırım az derken bu kadar azdan bahsedilmiyor.

CHARLIZE THERON
Kırmızı halıda çıtayı o kadar yükseltti ki, asla yanlış yapmayacak yıldızlardan biri o. Ama istisnalar da olabiliyormuş. Christian Dior elbisesinin duruşunu beğenmedim; onu kilolu göstermiş. Parlak kumaşa taktığı 59.9 karatlık Chopard küpeler de olmamış.

DAKOTA JOHNSON
Her zaman dediğim gibi; mümkünse kırmızı halıda Gucci giymeyin. Ödül sezonunda Gucci tasarımı giyen herkes, rüküş görünmeyi başardı! Ve kural yine bozulmadı; Dakota, manasız bir modele sahip Gucci elbisesiyle gecenin en rüküşüydü.



SCARLETT JOHANSON
Günümüzün kırmızı halısı için son derece demode bir kıyafet. Scarlett'in maskülen saç modeliyle Alaia elbisesi, aşırı uyumsuz bir ikili olmuş.



GECENİN PİŞTİSİ
Törende ilginç bir pişti yaşandı. Naomi Campbell'ın Ralph&Russo imzalı elbisesiyle, Karlie Kloss'un Stella McCartney tasarımı elbisesi birbirine ne kadar benziyor değil mi? Belli ki iki elbisenin ilham kaynağı da aynı: Gwyneth Paltrow'un Tom Ford imzalı, beyaz pelerinli unutulmaz Oscar elbisesi... Hangi akla hizmet ünlüler hâlâ bu modeli seçer ki? Kim giyerse giysin, birinci, 2012'den beri belli ve asla değişmeyecek.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA