Türkiye'nin en iyi haber sitesi
PELİN KAYA

Kırmızı halı bahane partiler şahane

Oscar töreni kırmızı halı geçidi yorumumu salı günü sizinle paylaşmıştım. Maalesef bu sene Oscar'ın kırmızı halısından unutulmaz bir şıklık çıkmadı. Bir Cate Blanchett şıklığı göremedik. 'En kusursuz' dediğim isim Charlize Theron bile hüsran yaşattı. Çok konuşulan bir kıyafete rastlamadığımız bu yıl; fark ettim ki asıl şıklık, tören öncesi ve sonrası düzenlenen partilere kaymış. Özellikle Vanity Fair partisi bu konuda rakipsizdi.

GRACE KELLY GİBİ

Lily Collins'in Elie Saab kıyafeti şık mı, değil mi tartışılır. Sonuçta çok bilindik bir model. Ama makyajının ve saç modelinin kıyafetiyle uyumu en mükemmel düzeyde.
Ya Kate Bosworth'a ne demeli? Su yeşili J. Mendel imzalı elbise, ilk bakışta bana Beren Saat/Özgür Masur ikilisini hatırlattı. 'Benzerlik nerede?' diye sorsanız cevaplamam zor. Sanki bir süre, her tül elbise gördüğümüzde Beren Saat'i hatırlayacağız gibi geliyor.
Ama Beren'de, maalesef Kate'in giyim kuşam zevki yok. Kate, adeta bir Grace Kelly gibiydi.
Makyajı, saçı, mücevherleri ve kıyafetini taşımadaki ustalığı kusursuz.
Alessandra Ambrosio, her partiye farklı kıyafetlerle katıldı. Müthiş renklere sahip iki elbisesi de Ralph&Russo imzalı.
Çabuk buruştuğu için kullanımı çok zor olan kumaşı hatasız taşıyarak, belki Türk ünlülerine de örnek olur.
Ya insanı kıskançlıktan delirten Rosie Huntington- Whiteley? Atelier Versace elbisesi içinde bir kuğu gibiydi, üstelik karnı burnunda olmasına rağmen... Zarif topuzu ve doğal makyajıyla, partinin en güzellerindendi...
Tüm hemcinslerime, Adriana Lima'nın bile aldatıldığı bir dünyada yaşadığımızı hatırlatmak istiyorum. 'Ne alaka?' demeyin;
Adriana aldatıldı, kadınlık rahatladı!
Adriana öyle böyle güzel değil ve gün geçtikçe daha da güzelleşiyor! Elton John'un partisinde Elisabetta Franchi imzalı beyaz elbisesiyle muhteşem görünüyordu. Tören sonrası giydiği Labourjoisie imzalı elbise de ten rengine çok yakışmış.
Makyajı, saç modeli ve mücevherleriyle; baktıkça insanı hipnotize eden bir kusursuzluk içinde.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA