Türkiye'nin en iyi haber sitesi
PELİN KAYA

Şallar out montlar in

Geçtiğimiz yaz başlayan ve tüm kış boyunca bana 'Millet hevesini alsa da hemen bitse' dedirten bir akımdan bahsetmek istiyorum. Efendim bu trendin adını, şal niyetine mont akımı koyuyorum. Deri ceketler, paltolar, puf montlar; yani aklınıza gelebilecek her tür dış giyim parçasını üstümüze tam olarak giymiyoruz.
'O ne demek?' diyorsunuz değil mi? Cevaplayayım: Montlarınızı, adeta bir şal takıyormuşçasına, omuzlarınızı kapatmayacak şekilde giyiyorsunuz. Dünya yıldızları, özellikle genç neslin trend belirleyici isimlerin tümü bu trende uyunca, doğal olarak bizim sınırlarımıza gelmesini de bekliyorum. Ama şu ana kadar yapana denk gelmedim.
Giydiği montun tarzıyla bu trendin ucundan tutan isim Serenay Sarıkaya'ydı. Ama o da, elindeki anlamsız çantası ve montu düzgün giymesiyle bu akıma dudak bükmüş oldu. Bugünlerde kış mevsiminden çıkıp bahara girdik ama Gigi Hadid'in jean ceketini de bu şekilde giymesiyle, anladık ki bu trendin mevsimi olmayacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA