Türkiye'nin en iyi haber sitesi
PELİN KAYA

Modanın kurbanlarıyız

Dönem, moda kurbanı olmanın geçer akçe olduğu dönem... Giydiklerimiz, taktıklarımız güzelmiş değilmiş, hiç önemi yok. Çünkü o popüler çanta alınacak, markası etiketlenip binlerce takipçiye gösterilecek ve istenilen ilgi çekilecek! Sosyal medya aracılığıyla artık her şeyi o kadar sık, o kadar fazla görür olduk ki, modanın absürtlükleri beni eskisi gibi rahatsız etmez oldu.
Mesela biliyorum ki, Chiara Ferragni, şu tüylü Christopher Kane Crock terlikleri mutlaka giyecek. Anna dello Russo, Milan sokaklarında dans ederken, Moschino'nun tuvalet kağıdı çantasını en iyi açıdan kadraja sokacak. Şu bulaşık süngeri iliştirilmiş Christopher Kane ayakkabıları da Rihanna giyer diyorum. Arabanızdaki paspaslara gözünüz gibi bakın çünkü kıyafetinizin üstüne bir şey dökülürse, Balenciaga'nın eteğinde olduğu gibi, paspası üzerinize geçirebilirsiniz!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA