Türkiye'nin en iyi haber sitesi
PELİN KAYA

Kafaların karıştığı bir MET Gala

Kostüm Enstitüsü'nün bu yılki sergisinin ve aynı zamanda MET Gala'nın teması, ünlü Japon tasarımcı Rei Kawakubo ve kurucusu olduğu Comme des Garçons markasıydı.
Dolayısıyla davetlilerden; tasarımcının sıkça kullandığı fiyonklar, çiçekler, asimetrik kesimler, puantiye detaylı kıyafetler giymeleri beklendi ama maalesef beklenen olmadı.
Aksine; modanın 'güzelleştirmek' olmadığını savunan Comme des Garçons felsefesinin yerini, popo ve sırt dekoltelerinin aldığı görüldü. Belli ki o öve öve bitiremediğimiz elin kırmızı halı kahramanlarının da artık kafaları iyice karışmış.
Gecede temaya uygun giyinenlerden biri Rihanna idi ama o mu kıyafeti, yoksa kıyafet mi onu giymiş bilemedim. Kendall Jenner, Bella Hadid ve Gisele Bundchen'den tematik bir dokunuş göremesek de güzel sırt dekoltesi nasıl kusursuz taşınır onu gördük. Jennifer Lopez; Comme des Garçons 1969 yılında kurulduğu için olsa gerek, 60'ların şıklığındaydı. Blake Lively, el işçiliğinin doruk noktasında olan elbisesiyle Beyonce'nin 'diva look' tahtında gözü olduğunu belli etti.
Katy Perry'nin temaya son derece uygun ama tıpatıp bizim kınalarda giyilenlere benzeyen kıyafeti gülümsetti. Temaya tam anlamıyla uygun olmasa da cesur ve farklı olmaları açısından beğendiğim iki isim oldu: Hailey Baldwin ve Lily Collins. Teatral seçimlerini kusursuz taşıma sanatıyla buluşturmuşlar. Gecenin en rüküşleri ise Celine Dion ve Chrissy Teigen'di.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA