Türkiye'nin en iyi haber sitesi
PELİN KAYA

Renkli dokunuşlarla farklılığı yakalayın

Nesligül Kocakıran Karaso ve İlan Karaso tarafından 2014 yılında kurulan Happy-Nes, yakaladığı farklılıkla trend öncüsü olmayı başaran markalarımızdan. Türkiye bayanlar free style uçurtma sörf (kite surf) şampiyonu olan Nesligül, sörf sevdasıyla gezdiği tropik yerlerden, özellikle Afrika'dan çok etkileniyor. Önce saçlarda başlayan iple sarılma tekniği, zamanla şehir yaşamına renk ve enerji katmak için birçok aksesuvarda kendini göstermeye başlıyor.
Markanın kulaklıkla başlayan yolculuğu; bilezik, kolye, çanta askısı, köpek tasması, terlik, gözlük ipi gibi farklı alternatiflerle devam ediyor. Her üründe tamamen el işçiliği kullanan markanın, özellikle renkli ve farklı çanta sapları müthiş ilgi görüyor. Derin Mermerci; Hermes çantasında, Aylin Tahincioğlu; Gucci çantasında kullanıyor. Sarma tekniklerin kullanıldığı koleksiyona makrome örgüsünden yapılan çanta sapları da ekleniyor. Ve ne hoş bir tesadüftür ki; bu sezon Red Valentino, Sophia Webster gibi markalarda da aynı teknik kullanılıyor. Vizyoner marka olmak adına güzel bir örnek.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA