Türkiye'nin en iyi haber sitesi
PELİN KAYA

Bu hafta kimler nasıl konuşuldu?

GÜLŞEN
Gülşen, plaj konserine giderken öyle havalı bir kare vermiş ki, tepeden tırnağa 'Ben her mevsimin kadınıyım' diyor bizlere. Elbisesiyle tüm baharların, şapka ve mayosuyla yazın, kadife ayakkabılarıyla da kış mevsiminin kadını olduğunu görüyoruz. Şıklık anlamında başarılı olduğunu söylemek zor. Ama dikkat çekmek ve konuşulmak adına ne kadar başarılı olduğu ortada. Artık geçer akçe olan da bu zaten.

HADİSE
Pembe kıyafetiyle, uzun zamandır kırdığı kalbimizi biraz olsun onarmış oldu. Klasik 'omuzları kaldırayım ince çıkayım' pozu gözlerden kaçmıyor ama elbisesi ve havasıyla çok hoş.

SERENAY SARIKAYA
Serenay Sarıkaya'nın trendlerde cesur olmasını seviyoruz. Ama ne kadar cesur olursanız olun, rasta saçların yaşam tarzınızla da bir tık uyumlu olması gerekir. Bu saç modeli, Serenay'ın maskülen hatlarını ve yüzünün uzunluğunu daha da ortaya çıkarmış; olmamış. Aynı şekilde Bergüzar Korel'e de yakıştıramadım. Bir tek Deniz Çakır'da hoş durmuş. Umarım rasta sevdası, en kısa süreli trend olur.

FAHRİYE EVCEN
Her zamanki gibi Fahriye Evcen'in kıyafetine uygun ayakkabı seçimine hayran kaldık(!) En sevdiği beyaz tişörtü ve şık deri şortunun altına kolaya kaçıp bir sandalet ya da sneakers giyebilirdi. Ama o ne yaptı; bizi yine şaşırtmadı!



LILY COLLINS VE BENSU SORAL
Lily Collins'in yandaki fotoğrafını Instagram hesabımda paylaştığımda herkes ağız birliği etmişçesine 'Aynı Bensu Soral' benzetmesi yaptı. İlginç çünkü gerçekten de ikisine dikkatli baktığımda benzer kaşlar, gözler ve dudaklar görüyorum.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA