Türkiye'nin en iyi haber sitesi
PELİN KAYA

Türk erkeğinin taytla sınavı!

Modaya gönül vermiş ünlü erkeklerimizin hâlâ en marjinal hareketlerinin, farklı pantolon seçimleri olması ilginç. Bu maceraya Sibel Can'ın oğlu Engincan Ural'ın skinny pantolonuyla başladık. Ardından Arda Turan ve Emre Belözoğlu'nun kısa paça pantolonları geldi. Şimdi de Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin'in taytlarıyla devam ediyoruz. Bu işin saç modeli var, ceketi var, ayakkabısı, çantası, gömleği, tişörtü var, var oğlu var.
Gerçek felsefesinin umursanmadığı, gidenin tek amacının tuhaf elbiseler giyip yine tuhaf kareler vermek olduğu Burningman festivalinin bu seneki en trend karesi, Oğulcan Engin'den geldi. Renkli ve bol desenli taytları ve ceketiyle bizleri hem şaşırttı, hem de güldürdü. Normal hayatında marjinal bir tarza sahip olsaydı asla dikkat çekmeyecek kıyafetiyle birkaç gün de olsa farklı olabilmenin keyfini çıkardı. Böylelikle yurt dışında bir süredir devam eden tayt giyen erkek trendinin de Türkiye elçisi oldu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA