Türkiye'nin en iyi haber sitesi
PELİN KAYA

Demet Akalın dünya moda arenasında

Her sezonun pahalı, uç ama gözde parçaları vardır. Bir önceki sezonunki Saint Laurent'nin 40 bin lira değerindeki, meşhur kalp formlu kürk ceketiydi. Hatta kürk giydiği için Sibel Can'ın başı epey ağrımıştı.
Bu sezonun en hit parçası ise; yine aynı markanın 35 bin liralık fiyat etiketine sahip, Swarovski taşlı disko çizmesi... Sosyal medyada paylaşılmasına, ünlülerin giymesine ve moda sitelerinde konu edilmesine bakarak, bir parçanın ne denli popüler olacağını tahmin etmek zor değil.
Demet Akalın da beğenmiş, dediğine göre önceden ayırtmış ve Amerika'ya gittiğinde çizmeyi satın almak için mağazaya uğramış. Çizme için o kadar sabırsızlanmış ki, üstünde sıradan bir elbiseyle fotoğrafını çekip hemen paylaşmış. Sonrasında yaşananlara eminim kendisi bile inanamamıştır.
Bir fan sayfası, bu meşhur çizmeyi giyen tüm ünlülerden bir kolaj yapmış ve bu kolaj Anna dello Russo 'ya ulaşmış. Anna da sayfasında paylaşmış. Demet de bu çizme sayesinde, kendisini moda dünyasının en ünlü ismi Anna dello Russo'nun Instagram sayfasında bulmuş. Bense Demet Akalın'ın çizme için Türkiye'de nasıl bir kombin yapacağını merak ediyorum ve heyecanla bekliyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA