Türkiye'nin en iyi haber sitesi
PELİN KAYA

Ayaklar havaya

Victoria Beckham'ın her daim asık suratı, en bilinen özelliklerindendir.
Aslında ne denli muzip ve şakacı olduğunu ise ancak yakın dostları bilir. Dijital dünyanın gelişmesiyle bu özelliğini artık hayranlarıyla da paylaşıyor.
Mesela kimin aklına; gayet ciddi bir iş yaparken tek bacağını havaya kaldırarak estetik bir poz verip bu kareyi milyonlarla paylaşmak gelir ki? 'İşim, sporumu yapmama asla engel olamaz' mı demek istiyordur bilinmez ama bu hareket kısa sürede sosyal medyada trend oldu. Öyle ki reality show yıldızı Kourtney Kardashian da, Instagram'da bu hareketi tiye aldığı bir paylaşım yaptı. Victoria da elbette bir futbolcu karısı olarak, aldığı pası gole çevirdi ve üstünde bornozu, başında havlusuyla verdiği pozla herkesi kendine hayran bıraktı.
Acaba böyle bir pozu bizden kimler verebilir diye düşünürken benzer bir kare hiç tahmin etmediğim bir isimden, Aras Bulut İynemli'den geldi.
Paris-İstanbul seferini yapan uçağın business class mevkiinde dikmiş iki ayağını havaya, öyle uyuyor. Herhalde burada da demek istenen, 'Ayıptan, görgüden anlamam; uykum gelirse babamı bile tanımam' olsa gerek.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA