Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Beşiktaşlı zenginler kayıp

Beşiktaşlı yöneticilerin küçülme politikasından ne anladıklarını çok merak ediyorum.
Egemen Korkmaz'ı, alacakları karşılığında 'serbest bırakmak' mı küçülmek?
Yerini dolduracağın futbolcuyu yollarsın. Korkmaz'ın sözleşmesine devam etmek mi, yoksa yerine futbolcu almak mı daha mantıklı?
'Öz kaynaklara dönülecek' deniliyor ama Samet Aybaba, Brezilya'da futbolcu arıyor. Seneye Avrupa'da yoksun, tek gelir kaynağın Süper Lig. Eğer Beşiktaş bütün yıldızlarını kaybederse, Anadolu takımı havasına girerse tribünler nasıl dolacak?

SERDAR BİLGİLİ NEREDE?
Fenerbahçe, tarihinin en büyük ekonomik krizini FB'li zenginlerin yardımıyla atlattı. Beşiktaşlı zenginler nerede? Yok mu bu takımın kötü gününde destek çıkacak zenginleri?
Beşiktaş'a başkan olduktan sonra iş hayatında basamakları hızla çıkan Serdar Bilgili nerede mesela? Ya da Beşiktaş'ı sadece bugününü değil geleceğini de karartan ama alacağını kuruşu kuruşuna geri isteyen Yıldırım Demirören'in, Milangaz'ın sponsorluk anlaşmasını iptal ederken hiç mi vicdanı sızlamadı?
Beşiktaş, yıldızlarını satarak kurtulamaz. Beşiktaş'ın tek bir çıkış yolu var o da şu: Del Bosque ve Ferrari'ye toplamda ödenen 12 milyon Euro tazminatı, Fulya projesinde yönetimsel zaaflar yüzünden ortaya çıkan 20 milyon Euro'luk zararı, ödenmeyen vergi borçlarını ve bunun gibi daha birçok şeyi Demirören'den geri almak!

ORMAN NEDEN ÇEKİNİYOR?
Menajer Jorge Mendes'e bile 18 milyon Euro ödenmiş, bu parayı ödemek için 180 milyon Euro'luk anlaşma yapılması gerekiyor. Bu kaptırılan paralarda, maça gitmek için harçlık biriktiren Beşiktaşlı çocukların bile hakkı var!
Beşiktaş yönetimi, Demirören'i eleştiriyor ama eyleme geçmiyor! 'Hesap sorulacak' deniliyor ama her şey lafta kalıyor. Fikret Orman'ın iyi niyetine inanıyorum ya da inanmak istiyorum ama sanki Demirören'den çekindiği bir şey var!
Hatırlayın Orman'ın, başkan olduğu ilk günlerde, Demirören'e karşı net bir çıkışı olmadı. Kongre üyeleri ve taraftardan gelen baskılardan sonra eski yönetimi eleştirmeye başladı.
Özetle Beşiktaş'ın zenginleri kayıp, köşe yazarları suspus, yeni yönetim hesap soramıyor... Her şey yalan, tek bir gerçek var, o da Beşiktaş taraftarı ama onun da gücü 'Feda' tişörtü almaya yetiyor.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA