Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Seksi otel Adam& Eve'de çocuklu tatil

Antalya'daki 'Adam&Eve' isimli oteli yazmayan yazar kalmadı herhalde...
Daha açılmadan hakkında efsaneler üretilen, Dünya Turizm Ödülleri (World Travel Awards) kapsamında 'Dünyanın Lider Tasarım Oteli' seçilen bu otel hakkında yazacak çok şey var elbette.
Ama benim yazı diğerlerinden farklı olacak... Çünkü bu ünlü aşk otelinde çocuklu bir aile olarak üç gün geçirdim.

KAMASUTRA YATAK
Kamasutra yatağı, odanın ortasında duran jakuzisi, balkondaki ikiz yatağı, her yerin aynalarla kaplı olması, çılgın partileri vs. kısacası her şeyiyle romantizme hizmet eden bu otel, size garip gelecek ama çocuklu tatil geçirmek için de doğru adres.
'Adam&Eve' evet, Türkiye'nin en seksi oteli. Müşteri profili de genelde evli çiftler, sevgililer ve balayına çıkanlardan oluşuyor ama çocuk havuzundan, oyun alanlarına ve çocuklara bakacak yardımcılara kadar otelde çocuklar için de her şey düşünülmüş.

HER ŞEY ÇİFTLER İÇİN
En büyük avantaj ise otelde fazla çocuklu ailenin olmaması.
İki yaşındaki oğlum, otelin upuzun çimenlik alanlarında koştu, club müziği eşliğinde mışıl mışıl uyudu.
Çocuklu müşterileri 'belli bir limitte tutacak' fiyat politikası, oteli şaşırtıcı bir şekilde çocuklu tatil için cazip hale getirmiş aslında. Çünkü çocuklu bir ailenin en büyük isteği de aslında çocuk gürültüsünden uzaklaşmak, kafa dinlemek.
Metrekareye bir çocuğun düştüğü tatil köylerindeki gürültü, hengâme bu otelde yok yani!
Büyük otellerde açık büfe yemekleri lezzetsiz olur ama 'Adam&Eve'in yemekleri de lezizdi. Gece farklı alanlarda düzenlenen konsept partiler, DJ performansları ise otelin en büyük artısı.
Yalnız otelde her şey çiftler için düşünülmüş, her şey çift kişilik; tek başına gidenler kendilerini biraz yabancı hissedebilirler. Single müşteri sayısının az tutulması ise baş başa romantik tatil geçirmek isteyenler çiftler için en büyük avantaj.
Bir de otel dolu ama bu doluluğu hissetmiyorsunuz çünkü otelin mimari tasarımı herkesi zevkleri doğrultusunda farklı bir alana yönlendiriyor.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA