Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Teoman'a benzemeyen dublör

Teoman, müziği bırakmadan önce Kurtalan Ekspres'in 'Göğe Selam' albümünde yer alan 'Dönence' şarkısını yorumlamıştı.
Bu efsane Barış Manço şarkısının klibi ekranlarda dönmeye başladı.
Şarkıyı Teoman söyledi ancak klipte rol almadı. Teoman'ın yerine, set ekibinden, sanatçıya benzediğine inanılan bir kişiye rol verilmiş.
Teoman, herhalde basında "Hani bırakmıştın" tadında yorumlar yapılmasın diye klipte oynamayı kabul etmedi. Lakin Kurtalan Ekspres'in klipte dublör oynatması ve Teoman'ın buna izin vermesi hiç hoş olmadı.

YORUMU ETKİLEYİCİ
Keşke albümden başka bir şarkıya klip çekilseydi. Ya da Barış Manço ve Teoman'ın arşiv görüntülerinden ortaya karışık bir şeyler yapılsaydı. Çünkü Teoman'ın yorumu etkileyici olmasına rağmen; klip boyunca dublöre, bacak bacak üstüne atıp şarkı söylemesine takılıp kalıyorsunuz.
Bu durum tıpkı bir maç yayınının en heyecanlı dakikalarında seyircilerin uzun uzadıya gösterilmesine benziyor. Şarkının ve yorumun güzelliğinden çok dublöre odaklanıyorsunuz!
Klipte dublör oynatmak müzik tarihinde bir ilk mi bilmiyorum. Belki de şarkıcıya hiç benzemeyen bir dublörün oynatılması ilk olabilir.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA