Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

İstanbul Film Festivali, seçim stresine iyi gelir

Seçim bitti ama stresi, gerginliği hâlâ devam ediyor. Normal hayata dönmek için 5 Nisan'da başlayacak İstanbul Film Festivali iyi bir fırsat. 20'nin üzerinde bölümde 200'ü aşkın film gösterilecek. Festivalin sadık takipçileri, çoktan programlarını yapıp biletlerini aldılar. Almayanlara tavsiyem; hiç olmazsa birkaç filme gidin, festivalin havasını koklayın, ruhunuza iyi gelecektir.

BELGESELLER DE KAÇMAZ
'Ida', 'Tatlı Biber Diyarım da', 'Elyazmaları Yanmaz', 'Tüm Varlıkların İlahisi', 'Avludaki Fısıltılar', 'Yüksek Risk' gibi kaçırılmaması gereken birçok film var. Festival, son dönemde belgeselleriyle de fark yaratıyor, 'İstanbul United', 'Yıldız Olmaya Ramak Kala', 'Kısmet', 'Humus'a Dönüş', 'Baştan Çıkarılmış ve Terkedilmiş' başta olmak üzere kaçırılmayacak birçok belgesel var. Festival artık workshop'ları, seminerleri, özel partileriyle de göz dolduruyor. Özetle İstanbul Film Festivali, ışık hızıyla değişen ve artık insanları çıldırtmaya başlayan Türkiye gündeminden kaçmak için bulunmaz bir fırsat.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA