Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Erol büyükburç'u ekrana çıkarmayın

Şimdiki gençlik; Erol Büyükburç'u sabah programlarına meze olan, canlı yayınlarda "Ben saksı değilim" diye bağırıp çağıran bir kaybeden olarak tanıyor.
Ama sahnelerde kaldığı süre, plak satışları ve istikrar gibi faktörler göz önüne alındığında Erol Büyükburç; Tarkan'dan bile daha büyük bir star.

GÜLÜNÇ!
Üstelik Büyükburç'un star olduğu dönemde televizyon, internet yoktu, telefon bile yaygın olarak kullanılmıyordu. Büyükburç, efendi efendi yaşlılık sürecini geçirse, hafızalarda hep pop müziğin kralı olarak kalacaktı.
Lakin o da bir dönem efsane olmuş bazı yaşlı sanatçılar gibi balataları sıyırma emareleri göstermeye başladı.
Büyükburç'un "Uzaylılar spermlerimi çaldı" açıklaması bunun ilk işaretiydi aslında!
Uzaylıların spermlerini çaldığını iddia eden bir adam neden canlı yayına çıkarılır? Elbette daha çok saçmalaması ve reyting kazandırması için. En son Çağla Şıkel ile Alişan, Büyükburç'u programlarına konuk etti. O da kendisinden bekleneni yaptı, eski eşinin iddiaları karşısında canlı yayında yeminler etti falan filan.
Sabah programları yapan arkadaşlardan bir ricam olacak, lütfen Büyükburç'u ekrana çıkarmayın; yazık, bir efsane daha ne kadar çok madara edilir!
Kolay yoldan reyting kazanmak istiyorsanız, canlı yayında istediğiniz saçmalığı yapacak bir sürü genç var! Kendilerini kontrol edemeyen yaşlı insanları gülünç duruma düşürmek hiç yakışmıyor sizlere!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA