Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Berkay, caner için müziği mi bıraksın?

Caner-Asena Erkin çifti ve şarkıcı Berkay'la ilgili yeni bir yazı yazacağım hiç aklıma gelmezdi çünkü o kadar çok haber çıktı ki, mevzu kabak tadı vermeye başladı. Ama bu seferki haber gerçekten enteresan.
Habertürk; 5 Mart'ta Ankara'da Türkiye-İsveç maçında stat hoparlörlerinden Berkay'ın 'İzmirli' şarkısı çalınınca Caner'in moralinin bozulduğunu, Fatih Terim'in de bu duruma çok kızdığını yazdı.

YA HİT OLURSA!
Terim statta müziklerin çalındığı odaya girip "Az önceki şarkıyı kim çaldı? Bilerek mi yapıyorsunuz? Ben oyuncumu nasıl motive edeceğim?" demiş.
Caner'in moralinin bozulması ve Terim'in bu duruma kızması doğal. Bu şarkıyı kim çaldı acaba? Çalsa çalsa yeşil sahalarda yaptığı eşek şakalarıyla tanınan PSG'li futbolcu Zlatan Ibrahimovic çalar ama bu da düşük ihtimal. İbrahimovic, Caner-Asena-Berkay üçgeninde yaşananlardan haberdarsa, seneye Fenerbahçe'ye geliyor demektir!
Her neyse 'İzmirli' şarkısı büyük ihtimalle o statta her zaman çalınıyordu, Caner'in oynadığı maça denk geldi.
Peki, bundan sonra ne olacak? Caner'in oynadığı her maçta Terim ya da Ersun Yanal, statlarda çalınan şarkıların listesine mi bakacaklar? Berkay, Caner'i kızdırmamak için müziği mi bırakmalı? Ya Berkay, müthiş bir şarkı besteleyip yaza damgasını vurursa ne olacak?
Erkin'ler çok gezip tozan bir çift; barda, cafede, plajda Berkay'ın muhtemel bir hit şarkısıyla karşılaşmamak için ne yapmalılar? Elbette hiçbir şey.
Sadece Berkay'ın şu aralar vasat bir kariyerinin olduğuna sevinebilirler.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA