Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Sanatçı dostu Deli bekir

İstanbul- Bebek'te, Happily Ever After adında bir cafe-restoran var. Burası Eda Taşpınar, Bergüzal Korel, Halit Ergenç, Nurgül Yeşilçay, Özge Ulusoy vs. birçok sanatçının ve ünlülerin uğrak yeri...
Haliyle magazin muhabirleri de Bebek'e gittiklerinde mutlaka bu mekana bakıyorlar. Ama muhabirler bu mekanın önünden geçerlerken, Deli Bekir'e rastlamaktan korkuyorlar.
Deli Bekir; ünlülerin sadık dostu, gazetecilerin korkulu rüyası!
Deli Bekir, genelde Happily Ever After'ın çevresinde takılan bir sokak köpeği. Gazeteciler ve çevredeki insanlar adını Deli Bekir koymuş. Çünkü Deli Bekir; sanatçıların, ünlülerin rahatsız edilmesinden hiç hoşlanmıyor. Muhabirleri mekana yaklaştırmıyor, fotoğraf makinesi gördü mü anında saldırıya geçiyor.
Deli Bekir'in üç vukuatı var. Daha önce Hürriyet muhabiri Cenker Tezel'i, Güneş muhabiri Ahmet Döğen'i ısırmıştı. En son Takvim muhabiri Aydın Hamza'yı da bacağından ısırdı. Belediye daha önceki olaylardan sonra Deli Bekir'i rehabilite etmiş, bakımını, aşısını falan yapmıştı.
Aman Deli Bekir'e bir şey olmasın! Magazin muhabirleri kendilerine 'kıl' olsa da, Deli Bekir'i bu haliyle daha çok seviyorlar. Çünkü sevimli, uçuk kaçık, enteresan bir köpek.
Bebek Bebek olalı böyle sanatçı, ünlü dostu köpek görmedi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA