Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Türbanlı kızın hareketi

Galatasaray-Kasımpaşa maçını tribünden izleyen türbanlı bir kızın orta parmak hareketi ekrana yansıdı. Bazı internet sitelerinde bu hareket haber oldu, sosyal medyada tartışıldı.
Vay efendim "Türbanlı bir kız bu hareketi nasıl yaparmış?", "Bu hareketi yapıyorsa niye kapanıyormuş?" gibi Twitter'da bir sürü zırva şey yazıldı.
Kızcağız oynanan futbola, hakeme vs. bir şeylere çok kızmış, tepkisini gösteriyor işte. Başı açık bir kız yapsa bu hareketi haber olmaz, hiç tartışılmaz. O hareketi türbanlı da, türbansız da yapar. Türbanlı yapamaz diye bir şey yok bence. Ahlaklı ya da ahlaksız olmak orta parmak hareketiyle mi ölçülür?
Türbanlı-türbansız ayrımcılığı ne bitmez bir mevzuymuş yahu! Ayrıca türbanlı birinin yaptığı yanlış hareketten yola çıkarak tüm türbanlıların böyle olduğu yönünde genelleme yapmak saçma. Tıpkı, 'tüm ateistler, tüm çapulcular, tüm solcular böyle' genellemesi yapmak kadar saçma! Genellemeler her zaman yanlışa götürür!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA