Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Çakma Anadolu çocuğu: Şahan

Geçtiğimiz hafta deneyimli muhabirimiz Hakan Uç, Şahan Gökbakar'ın yeni bir cip aldığını yazdı. Haberde "Şahan, araba sevdası yüzünden bu gidişle Rumelihisarı'nı parselleyip dev bir otoparka dönüştürecek" gibi esprili bir dil kullanmıştı. Şahan'ın evinin önünü, arabalarıyla otoparka dönüştürdüğü zaten daha önce de yazıldı çizildi. Hatta bu yüzden komşularıyla mahkemelik oldu Şahan.
Bu haber üzerine Şahan, Twitter'dan esip gürlemiş; "Beni böyle ucuz yalan haber yazarak mı toplumun önünde kötü yapacaksınız? Para bozdu ayakları haaa? Hadii.. Yer mi bunları Anadolu çocuğu!!" diye yazmış. Kaba saba bir sürü tweet atmış. Bi de lafı muhazafakar basına, yöneticilere kadar getirmiş. "Yani atın bu çocuğu işten" mesajı veriyor!

SEVİYESİZ
Anadolu çocuğu, esprili haber için bir insanın ekmeğiyle oynar mı? Milyon dolarlar kazanan ünlü biri için ne kadar küçük düşürücü bir durum bu!
Şahan, Sabah gazetesinin yalan haber yaparak kendisini kötü duruma düşürmeye çalıştığını da yazmış. Yahu Sabah gazetesinin ne işi olur Şahan'la, işi gücü bırakıp Şahan'ı küçük düşürmek için mi uğraşacaklar?
Eğer haberde bir hata varsa, düzeltilir. Koskoca bir medya grubu için seviyesizce tweet'ler atmanın alemi ne? Şahan'ın tweet'lerini, Cumhuriyet gazetesi bile haber yapmış. Vay be ne cipmiş! Hadi Şahan almadı o cipi. Öğrendiğimiz göre cip Şahan'ın kardeşi Togan Gökbakar'a aitmiş. Şahan ile Togan aynı evde kalıyorlar, aynı yerde çalışıyorlar, gece gündüz beraberler. Ha Şahan'ın ha Togan'ın cipi! Çok mu büyük mesele bu!

KÜÇÜK HESAP!
Aslında Şahan'ın bu tavrı, toplumda 'hazımsızlık' olarak da algılanabilir! Dünyanın her yerinde ünlülerin ve yakınlarının aldığı pahalı arabalar haber olur. ABD'de ünlüler garajlarının kapısını medyaya açar vs. Örneğin Cem Yılmaz aldığı arabaları espri konusu yapar ama bizim Şahan araba haberi çıkmasından korkuyor! Araba haberleri yüzünden diğer gazetelerle de arası bozuk. Aslında Şahan'ın herkesle arası bozuk, herkesle kavgalı, Haldun Dormen gibi büyük ustalara laf çakıyor, duayen tiyatrocularla, ünlü yazar ve gazetecilerle davalık oluyor. Bu nasıl bir öfkedir, hiç mi eleştirimeyecek Şahan? Şahan iyi bir şey yaptığında haberi yapılmıyor mu?
Şahan işinde başarılı, Allah daha çok kazandırsın, daha çok araba alsın, nedir bu korkusu anlamış değilim! Şahan para harcamıyor gözükünce daha mı fiyakalı duracak? Ne yani Şahan kazandığı paraları toprağa mı gömüyor?
Asıl Anadolu çocuğu, Şahan'ın bu küçük hesaplarını yemez!

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA