Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Gökhan ve Taner'in suçu ne?

Beşiktaşlı futbolcular Olcay Şahan ve Oğuzhan Özyakup; Gökhan Töre'nin vurulduğu gece aynı mekanda olduklarına dair çıkan haberleri yalanladılar. Elbette yalan habere isyan etmekte haklılar.
Benim asıl dikkatimi çeken şey; Olcay ve Oğuzhan'ın korkup paniğe kapılmış bir edayla yaptıkları açıklamalar. Olcay, "Ben maçtan sonra eve döndüm. Ailemle yaşayan biriyim" dedi. Oğuzhan ise, "Özel hayatıma çok dikkat ediyorum... Düzenli bir hayat yaşıyorum. Ben maçın ardından eve gidip geceyi ailemle geçirdim. Özellikle maçların ardından dışarıya çıkmıyorum" diye açıklama yaptı. Sanki 'Gökhan Töre ve mekanda bulunan diğer futbolcular çok kötü bir şey yaptılar ama biz yapmadık' der gibiydiler. Bir tek, 'Akşam sütümüzü içip erkenden yatıyoruz' demedikleri kalmış!

EĞLENMEK YASAK MI?
Beşiktaş kulübü ise; o gece mekanda bulunan Gökhan Töre, Almeida, Fernandes, Motta, Dany, Kerim Frei ve Veli'ye para cezası verme kararı almış. Nedir bu futbolcuların suçu? Asabi bir adam mekanı kurşun yağmuruna tuttuğu için mi ceza ödeyecekler. Bu futbolcuların ertesi gün maçı ya da antrenmanı yoktu, eğlenmeleri en doğal hakları.
Futbolcular eğlence mekanlarında kafaları kıyak görüldü mü ve yanlarında bir kadın varsa, vay hallerine. Türkiye'de futbolcu sezon içersinde eğlenemez, kafayı çekemez diye yanlış bir algı oluştu. Avrupa ve dünya şampiyonalarında bazı yabancı ülkeler futbolcu eşlerinin kampa katılmalarına izin veriyor. İngiliz, Alman futbolcular maçtan önce bile bira içer vs. Örnekleri çoğaltmak mümkün.
Bir de bunlar genç insanlar, elbette eğlenecekler, evde oturup çay içip, dizi mi izleyecekler!
Ya olaylı gecede Töre ile aynı mekanda bulunan Taner Yalçın'ın sözleşmesinin Kayserispor tarafından feshedilmesine ne demeli?
Neydi Taner'in suçu? Eğlenmek mi? Nasıl bir zihniyet bu? Yazık!

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA