Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Depardieu fazla kalmayacak

Çağımızın en yetenekli Fransız oyuncularından, aynı zamanda polemikler kralı Gerard Depardieu, yarın İstanbul'da Zorlu Center'da sahneye çıkacak! Vergi ödememek için Fransız vatandaşlığından çıkması gibi radikal kararları ve sıra dışı kişiliğiyle Depardieu, her röportajcının ağzını sulandıracak bir yaşayan efsane ama basına konuşmayacakmış.
Depardieu; özel bir jetle İstanbul'a gelecek, bir gece kalacak, oyununu sahneleyecek ve ışık hızıyla dönecek.

TÜRKÇE ÜST YAZI
Gelelim Depardieu'nun oyununa... 'Love Letters'dan; Pulitzer Tiyatro Ödülleri'nde finale çıkan, 30'dan fazla dile çevrilen, sevginin güçlü bağlantısını, komik ve aynı zamanda duygusal bir şekilde anlatan bir A. R. Gurney oyunu diye bahsediliyor.
Oyun daha önce Elizabeth Taylor, Mel Gibson, Kathleen Turner gibi ünlü oyuncular tarafından da sergilenmiş. Depardieu'ya Agathe Natanson'ın eşlik ettiği 'Love Letters', Türkçe üst yazı eşliğinde Fransızca sahnelenecek; meraklılarına duyurulur.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA