Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Emre Türkmen'i keşfedelim

BBC Music Sound Of 2015 yarışmasının galibi; 'Real' single'ı ile geçtiğimiz yıla damgasını vuran, elektropop türünün yükselen gruplarından Years&Years oldu.
BBC'nin her yıl genç yetenekleri ödüllendirdiği bu yarışma çok prestijli. Bu yarışmayı kazananların müzik sektöründe önü açılıyor. Bu yıl ödülün bizi ilgilendiren kısmı ise, Years&Years'ın üyelerinden birinin Emre Türkmen olması... Londra'da yaşayan Türkmen, basçı Mikey Goldsworthy ile grubun kurucularından... Türkmen 'synthler' ve prodüksiyonla ilgileniyor. Gruba daha sonra katılan Olly Alexander ise 'Skins' dizisiyle tanınan bir isim.
Years&Years daha emekleme evresinde bir grup; 'I Wish I Knew' adlı ilk single'larını 2012'de yayınladılar. Üçüncü single'ları 'Real' ile geçtiğimiz yaz çıkışa geçtiler. Yükselişte olan bu grupta Emre'nin yer alması bizim için gurur verici.
Türkiye'deki popçuların yıllardır açılamadığı yurt dışı piyasasında, Emre'nin şu ana kadar yaptıkları büyük bir iş. Ama Emre, Türkiye'de tanınmıyor. Emre Türkmen'i keşfedelim derim.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA