Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

İki kardeş ve bir kadın

Peki, bu akşam ATV'de başlayacak 'Bedel' nasıl bir dizi?Tanıtımlarda dizinin öyküsünden, 'Kardeş olmak yerine düşman olmayı tercih eden iki adamın, bir kadının aşkı için ölümüne mücadelesi' diye bahsediliyor.
İki kardeşin, iki büyük aşkın arasında kalan 'Begüm'ü Sedef Avcı oynuyor. Diğer başrollerde ise Necip Memili ve Berk Erçer'i izleyeceğiz. Yapımcılığını NTC Medya'nın sahibi Mehmet Yiğit Alp'in üstlendiği 'Bedel'in yönetmen koltuğunda Ulaş İnaç var. İnaç, 'Türev' filmiyle Altın Portakal'da 'En İyi Film' ödülünü kazanmıştı. 'Asayiş Berkkemal', 'Koyu Kırmızı', 'Yıldız Masalı', 'Yer Gök Aşk' gibi birçok diziye imza atan usta bir yönetmen.
Herhalde bu dizide de izleyicisine entrikalarla, dramlarla ve sürprizlerle dolu bir öykü sunacak. Eğer ekranda farklı, sürprizlerle dolu bir öykü arıyorsanız, 'Bedel' ilginizi çekebilir.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA