Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Ormanda dinlenen albüm

İsveçli grup John Moose, müzikseverlere çıkış albümünü bedavaya indirip dinleme şansı sunuyor. Elbette birçok grup bunu yapıyor. John Moose'nin farkı ise 24 Nisan'da çıkacak albümü ücretsiz sadece ormanda dinlemenize izin vermesi. Evet, yanlış okumadınız; http:// johnmoosemusic.com/prerelease/ adresinden mobil uygulamayı indiriyorsunuz, sonra en yakın ormana gidiyorsunuz. Şehrin kalabalığında binalar arasında vs. bu albümü indiremiyorsunuz. Mobil uygulama sadece ormana gittiğinizde, konumunuzu algılıyor ve indirdiğiniz albümü bedava dinliyorsunuz.
Bir albüm için ormanda, ağaçların arasında yürümek bile enteresan. Bu eylem, albümü de özel yapıyor. Gazetecilere hediye paketiyle albüm yollamak, albümler için tanıtım partileri düzenlemek artık sıradan promosyon çalışmaları. Bu sıradanlık yüzünden çoğu albüm dinlenmiyor.
Artık John Moose gibi yaratıcı, sıra dışı promosyonlara imza atmak lazım. Müziğin doğayla bütünleşmesine olanak sağlayan bundan daha güzel promosyon olamazdı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA