Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

10 bin takipçin yoksa…

Avustralya'nın önde gelen mankenlik ajanslarından Vivien's'in yöneticisi Catherine McGill; son dönemde müşterilerinin Twitter ve Instagram gibi sosyal medya platformlarında etkin olan kişiler ile çalışmak istediğini belirtti. Vivien's, artık 10 binden az takipçisi olan mankenlerle çalışmayacak.
Blog yazabilen ve görev aldığı defileye, kampanyaya Twitter'dan destek olabilen mankenler revaçta olacak artık.
Eskiden 'Mankenden oyuncu olur mu?' tartışması vardı şimdi '10 bin takipçisi olmayan güzel kadından manken olur mu?' diye tartışırlar artık.
Çağımız sosyal medya çağı ama bu takipçi sayısının da hilesi var. Bazıları parayla takipçi satın alıyor, bunu yapan gazeteciler de var. Köşe yazılarının Twitter'da RT edilmesi için para ödeyenler bile var! Sosyal medya önemli bir platform ama yalanı, hilesi de çok.
Bence markalar, sosyal medya ajanslarıyla anlaşma yaparken 'Kaç sahte hesabınız var?' diye de sormalı. Çünkü yumurta kafalarla tanıtım yapıldığına inanan firmalar da var!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA