Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Ya Bade İşçil hatalıysa!

Bade İşçil'in geri çektiği boşanma dilekçesinde, kocası Malkoç Süalp ile ilgili iddialarını okuyunca doğrusu bir şüpheye kapılmıştım ve 'Keşke dilekçe basına yansımasaydı' diye bir yazı kaleme almıştım. Çünkü iddialar akıl almazdı ve özel hayat ihlalleriyle doluydu. Bade'nin akıl almaz suçlamalarının hemen altına '600 bin lira tazminatın yanı sıra çocuğu için aylık 30 bin lira iştirak nafakası ve kendisi (Bade) için aylık 40 bin lira tedbir nafakası istiyoruz' yazması da enteresandı. Sanki yangından mal kaçırılıyor gibiydi...
Birçok köşe yazarı dilekçede yer alan Malkoç Süalp'in Bade'ye 'Çocuğu emzirmeyeceksin, kucağına almayacaksın, sütünü biberona koyacaksın, dadı verecek. Çocuk 2 yaşına geldiğinde Londra'ya yatılı okula göndereceğim' dediği iddiasına balıklama atladılar.
İşçil'in iddialarından yola çıkarak Malkoç Süalp'in hemen ipini çektiler, yerin dibine soktular. Elbette Malkoç Bey'in de hataları olmuştur, kendisini savunacak değilim. Ama kimse 'Durun yahu! Bade'nin hiç mi hatası yok, bu iddialar gerçek olmayabilir' demedi.

HEP ERKEKLER Mİ SUÇLU?
Ünlülerin boşanma davalarında basınımız genelde kadınlara karşı aşırı bir pozitif yaklaşımda bulunuyor, kocalar anında suçlu ilan ediliyor. Halbuki normalde boşanan bir çifti ayrı ayrı dinlediğimizde her ikisine de hak vermiyor muyuz?
Bugün Günaydın'ın Bülent Cankurt imzalı manşeti bomba. Malkoç Süalp'in yakın çevresinden alınan bilgilere göre; Bade'nin hamileliğinde dört kere panik atak geçirdiği ve doğumdan sonra normal olmayan davranışlar içine girdiği iddia ediliyor.
Bade'nin günlüğünde Malkoç Süalp'in kendisine nasıl yardımcı olduğu, ne kadar iyi baba olduğunu yazdığı da iddialar arasında. Bade'nin kıskançlıkları yüzünden altı dadı, bir de yardımcı kadın istifa etmiş falan filan... Elbette bu iddialar da doğru ya da gerçek dışı olabilir; ne de olsa karıkoca artık bütün köprüleri yakıp yıktılar. Ama bazen kadınların hamilelik ve doğum sonrasında psikolojisinin bozulduğunu da unutmayalım! Bade de böyle bir süreç geçirmiş olabilir!
Özetle; kim haklı, kim haksız bilemeyiz, boşanma sürecinde herkes kendini haklı gösteren gerekçeler sıralayabilir. Bu boşanmadan çıkarılacak ders ise; boşanan bir çift hakkında yorum yaparken, sadece bir tarafı dinleyip diğer tarafı yerin dibine sokmak bir yazarlık hatasıdır!

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA