Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Bir kaybeden: Harika Avcı

Harika Avcı, bir süredir kaldığı Bostancı'daki otel odasında silahla yaralanmış bir halde (iki kurşun yarasıyla) bulundu.
Avcı'nın intihara teşebbüs ettiği söyleniyor. Avcı'nın "Yanlışlıkla kendimi vurdum" dediği de iddia ediliyor. Olayda kullanılan silah ise Avcı'nın 'şiddet nedeniyle' iki kez boşanma davası açtığı ve halen ayrı yaşadığı eşine ait çıktı.

AVŞAR'IN ANTİTEZİ
Otel odasında vurulmasa Harika Avcı'dan haberdar olmayacaktık. Yıllar bize Avcı'yı unutturdu ya da o kendini unutturdu. Oysa Avcı, Hülya Avşar ile birlikte 80'lerin en popüler kadın oyuncusuydu. Dillere destan güzelliğiyle 80 kuşağının rüyalarını süslüyordu.
Avcı, birçoklarına göre; hem sesi, hem de fiziği Avşar'dan daha güzeldi ama kazanan hep Avşar oldu. Avcı, basında kalıcı dostluklar kuramadı; kariyerinde, ilişkilerinde onu sürekli gündemde tutacak stratejik hamleler yapamadı.
Belki de alkol bağımlılığı yüzünden sürdürülebilir bir popülerliği olmadı. Ya da Avcı, şov dünyasında kazanan olmak için kişiliğinden ödün vermedi. Bir sürü senaryo üretmek mümkün. Neyse ki filmin sonu kötü bitmedi, Avcı direkten döndü.
Artık Avcı'nın da bir geri dönüş şansı var, tabii kullanmak isterse. Belki de 'Leaving Las Vegas' sendromu yaşıyor, hep kaybeden olmak istiyor.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA