Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Bodrum çilesi

Takvim gazetesinin 'Beyaz Türkler'in Bodrum çilesi' başlıklı haberine göre; Bodrum'u tercih edenler ya arabalarıyla çileye dönen trafiği çekti ya da gidiş-dönüş uçak bileti için bin 500 lira ödedi.
Haberin diğer ayrıntıları ise şöyle: Geceliği 2 bin lira olan ve plajına girmek için 225 lira asgari harcama yapılması gereken bir mekanda; günün en sıcak vaktinde yüzlerce kişi ayakta duruyor, denize girmedikleri gibi kıyafetleriyle mekanda takılıyorlar.
Bodrum tatili için büyük paraları gözden çıkaranlar gittikleri mekanda oturacak yer bulamadıkları gibi denize bile girmiyorlar. Ortam bildiğiniz Metrobüs kuyruğu. Paranla rezil olmak buna denir herhalde.
Geçenlerde bir arkadaşın arkadaşı çok pahalı bir otelde kaldığını ballandıra ballandıra anlatıyordu. Acayip bir psikoloji bu, kazıklanmak bazılarını Abromovich gibi hissettiriyor galiba.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA