Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi’ni düşünüyor mu?

Fenerbahçe'nin UEFA Şampiyonlar Ligi üçüncü ön eleme turundaki rakibi, 15 Temmuz'da çekilecek kurada belli olacak. Bu turdaki ilk maçlar 26 veya 27 Temmuz'da oynanacak ama henüz yeni kadro için hiçbir şey yapılmadı.
Fenerbahçe, UEFA'dan ceza almayacak şekilde bir transfer bütçesinin oluşturulması için Nani ve Van Persie satılacak mı belli değil. Fabiano, Markovich, Abdoulaye Ba ve Kadlec ile yollar ayrıldı. Meriles de yolcu gibi görünüyor, Bruno Alves' e de Porto talipmiş. Takımın bel kemiği Gökhan Gönül ve Mehmet Topal ile bile anlaşılmadı. Caner'in yerini doldurmak için transfere ihtiyaç var. Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmek gibi bir isteği yok galiba, olsaydı en azından Vitor Pereira'nın gidip gitmeyeceğini netleştirirdi.
Büyük ihtimalle yine transferler geç yapılacak, birçok yeni oyuncu ilk hazırlık kampına yetişemeyecek.
Yıldız transfer için, Şampiyonlar Ligi için ikinci turda çıkacak rakip beklenecek. Fenerbahçe her sene Şampiyonlar Ligi'ne katılma ihtimalini şansa bırakıyor. Oysa Şampiyonlar Ligi'ne katılsa, sarı-lacivertliler şampiyon olmuş kadar mutlu olacaklar, kulüp de yeni gelir kapısına kavuşacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA