Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Belediye başkanları popstar gibi

Yaz geldi, belediyelerin düzenlediği festivaller, konserler, etkinliklerin sayısı artıyor. Belediyelerin kültürel etkinliklere imza atması elbette güzel ama bazı belediyeler bu işi abartıyor. Sırf basında haber olmak için belediye bütçesiyle habire konser düzenleyenler var. Bazı belediye başkanları; hangi gazeteyi açsak, popstar gibi karşımıza çıkıyor.
Onları da anlıyorum; kaldırım yapsan haber olmuyorsun ama bir şarkıcıyla sahneye çıkıp halkı selamladığında her yerde resmin çıkıyor!
Belediye başkanları bir sonraki seçimi kazanmak için hep gündemde kalmaya, çalışıyor imajı çizmeye uğraşıyorlar. Ancak haber olmak için abidik gubudik kültürel etkinlikler düzenlemek, belediye parasını popçulara kaptırmak da doğru değil. Bir belediyenin asıl görevi; altyapı yatırımları ve çevre düzenlemeleri olmalıdır. Kaldırımlar kırık dökükken, çocuklar oynayacak park bulamazken, trafik ve otopark sorunu varken vs., ben ne yapayım popçunun konserini! Büyük şehir, küçük şehir, büyük ilçe, küçük ilçe hiç fark etmiyor; bu yanlış uygulama birçok belediyede var.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA