Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Muhalif Aziz Yıldırım

Aziz Yıldırım, son basın toplantısında adeta bir muhalefet lideri gibi konuştu. Sanki kulübün borçlarından o sorumlu değilmiş, sanki 18 yıldır başkan o değilmiş gibi enkaz edebiyatı yaptı.
Yıldırım her zamanki gibi suçu üstünden atmak için bu kez kendine iki kurban seçti:
Gökhan Gönül ve Mehmet Topal'ın talep ettiği ücretleri kuruşu kuruşuna açıklayarak yıllardır Fenerbahçe'ye büyük özveriyle hizmet eden bu iki milli futbolcuyu, taraftarın önüne attı resmen.
Aynı Yıldırım, büyük bonservis bedelleriyle transfer ettiği Nani ve Van Persie'ye ödediği yıllık ücretleri neden açıklamıyor? Nani ve Persie'den daha faydalı olan Topal niye azla yetinsin ki?
Normalde Gönül ve Topal gibi değerli futbolcuların sözleşmesi uzun tutulur. Ve bu futbolcularla yollarını ayırsan bile onların satışından para kazanırsın.
Basit bir örnek: 5.5 milyon Euro bonservis ödenen Buruno Alves;
Cagliari, takımına bedelsiz gitti.
Yıldırım, 500 ile 1 milyon arası bir fark için anlaşmadığı Topal ve Gönül'ün yerine aynı kalitede oyuncular almak için kaç para bonservis ödeyeceğini hesaba katıyor mu?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA