Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

İngilizce öğreten kanal

Filbox dijital platformunda English Club TV adında bir kanal keşfettim. Tamamen İngilizce eğitime odaklanmış bir kanal bu. En güzel tarafı, programlar İngilizce seviyelerine göre hazırlanmış. Yani ister yeni öğreniyor olun, isterseniz orta seviyede olun, İngilizcesini geliştirmek isteyen herkese göre bir program var bu kanalda. İzlediğim kadarıyla kanalda ders veren hocaların hepsi 'native' İngilizce konuşuyor, bu da telaffuz için çok iyi. Gramer, kelime öğretimi vs. birçok ders programı var ve programlarda İngilizce altyazı da var. Yani hem dinliyorsunuz, hem de altyazıyı okuyorsunuz, bu da İngilizce öğrenmek için çok önemli.
English Club TV'de sadece ders yok; haberler, spor, filmler vs. birçok farklı program var ve en güzeli, bu programların da İngilizce öğretme odaklı olması. English Club TV'yi, çocuklarına İngilizce öğreten ailelere özellikle tavsiye ederim.
İngilizce öğrenmede kulak dolgunluğu da önemli. Bu kanalın evde açık olmasının çocuklara büyük faydası var.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA