Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

O bir kahramandı

Mardin'in Midyat İlçesi'nde PKK'nın bomba yüklü araçla emniyet müdürlüğüne düzenlediği saldırıda üçü polis, altı vatandaşımızın şehit olduğu yazıyor haberlerde.
Aslında şehit sayısı yedi! Saldırıda hayatını kaybeden ve bir kız çocuğu sahibi olan Nefize Özsoy altı aylık hamileydi. Altı aylık o yavru da hayatını kaybetti.
Kundaktaki bebeği kurşunlayan PKK, şimdi de ana karnındaki bebeği öldürdü. Sultanahmet Camii görevlisi İbrahim Bilgin, şehit Özsoy'a ilişkin şunları söyledi: "Çok mert bir kızımızdı. Bir cumartesi günü Sultanahmet Camii avlusundan camiye girmeye çalışan canlı bombayı yakaladı. Hepimiz tereddüt içerisindeyken o, 10 tane erkeğe bedel bir halde o canlı bombayı etkisiz hale getirdi ve kelepçeleyip yere yatırdı."

KİMSE SÖZÜNÜ ETMEDİ
Özsoy, bir anneydi; kahraman bir polisti ve insanlar huzur içinde yaşasın diye karnında çocuğuyla şehit oldu. Hiçbir kadın ve insan hakları derneğinden Özsoy hakkında bir açıklama ya da PKK'yı kınayan bir bildiri duydunuz mu?
Karnındaki bebekle bir anne öldü ama PKK'yı lanetlemek bile akıllarına gelmedi. Polisin en küçük yanlışında ortalığı ayağa kaldıranlar, sosyal medyadan 'katil devlet' diye yorumlar yazan kofti muhaliflerimiz, solcularımız bu kahraman anne için tek bir cümle bile kurmadılar.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA