Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Ozan Tufan’ın saçı maçın özeti

BU iki fotoğraf Hırvatistan- Türkiye maçını özetlemeye yeter. Bir tarafta başından akan kana aldırış etmeden cansiperane şekilde mücadele eden Corluka, diğer tarafta genç yaşında fazla kilolarından kurtulamayan, saçını düzeltirken Modric'in gollük şutunun önüne geçmeyi unutan Ozan Tufan...
Corluka'dan o kadar çok kan aktı ki, bir ara kan kaybından gidecek diye düşünmeye başladık.
Halbuki Ozan Tufan genç bir oyuncu; performansı düşük olmasına rağmen Milli Takım'da kendine yer bulduğu için sahada savaşmalıydı. Tufan da 'Ben oldum' hastalığına yakalanmış.
Hırvatlar takım halinde Corluka gibi ölümüne koştular, her topa daldılar. Bizimkiler ise sanki yaz tatilinden yeni dönmüş gibi durgundu, hırsları yoktu. Oğuzhan'dan Hakan Çalhanoğlu'na, Ozan'dan Arda'ya kadar hepsi amiral gibi sahada dolaştı. Oysa asıl amiraller, Hırvat takımındaydı.
Rakitic'ten Modric'e kadar birçok oyuncusu en büyük takımlarda oynuyor. 'Reklamlarda oynamaktan futbolu unuttu' diye yazınca Arda Turan kızıyordu, keşke eleştirileri dikkate alsaydı. 'Bu orta saha çok ofansif, Hırvatistan maçında çöker; Mehmet Topal orta sahada oynamalı' diye eleştirdik. Ama Fatih Terim sıra dışı bir kadro çıkarayım, herkesi şaşırtayım derken; orta sahayı Hırvatistan'a hediye etti. Umarım bu yenilgi Milliler'i kendilerine getirir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA