Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Engincan’ın evi Mithat Can’ın cipi

Sibel Can, oğlu Engincan Ural'a Galata'daki ünlü Doğan Apartmanı'ndan 1 milyon dolara ev aldı. Sezen Aksu, oğlu Mithat Can Özer'e 165 bin Euro değerinde cip aldı...
Bunlar son günlerde çıkan haberler. Ee ünlüler kimin için çalışıyor? Sadece ünlüler mi, her anne-baba önce çocuklarının ihtiyaçlarını düşünüyor.
Yalnız benim dikkatimi çeken bir şey var; bizim ünlülerinin çocukları genelde kariyerleri ile gündeme gelmiyorlar. İyi eğitim alıyorlar ama anne ve babasının yakaladığı başarının yanına yaklaşan çok az. Belki de eksik olan, hayatlarında anne ve babaları gibi gerçekten zorluklarla karşılaşmamaları. Bu, parkta oynayan çocuk için bile geçerli. 'Aman düşme yavrum', 'Aman üstünü kirletme' diye diye büyütülen çocuklar; doğru dürüst yürümeyi, ağaca, duvara tırmanmayı bile geç öğreniyor. Belki de çocuk yetiştirirken yapılan en büyük hata; her şeyi önlerine hazır koymak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA