Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

İrem’e yapılan ayıp

İrem Derici'nin Selami Şahin'in oğlu Lider Şahin'le ilişkisi ortaya çıkınca Lider'in annesi ve babasından utanç dolu açıklamalar gelmişti. Önce anne Didem Şahin, "Horozumu saldım çayıra, tavuğu olan düşünsün" açıklamasını yapmış, baba Selami Şahin ise "Oğlum evlenmez, hayatını yaşıyor" demişti. Önceki gün İrem Derici'yi bir restoranda gören gazeteciler, hakkında yapılan bu yorumları kendisine sormuşlar. Ünlü şarkıcı da "Bu konuda konuşmuyorum; lütfen ısrar etmeyin, beni darlamayın" yanıtını vermiş.

YAKIŞMADI!
Derici haklı, üstüne gitmeyin kızın. Asıl Selami Şahin ve eşine sormak lazım; nasıl böyle seviyesizce konuşabiliyorlar? Şarkılarını hayranlıkla dinlediğim Selami Şahin gibi beyefendi bir sanatçının böyle konuştuğuna hâlâ inanamıyorum. Selami Şahin'in de kızı var, kız çocuk sahibi milyonlarca insan var. Ne yani kızlar sadece hayat yaşanacak tavuklar mı? 'Horozumu saldım çayıra, tavuğu olan düşünsün' ne demek? Hiç yakışıyor mu bir kadına ve anneye böyle sözler? Bir tarafta sevdiği kadın, diğer tarafta onu aşağılayan anne ve babası... Lider Şahin'in yerinde olmak istemezdim.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA