Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

İşte bu güzel haber!

Matthew McConaughey ve Woody Harrelson'ın başrollerini paylaştığı 'True Detective'in ilk sezonu, tüm zamanların en iyi dizi işlerinden biriydi bence.
Diziyi özel yapan birçok faktör var ama diziye asıl ruhunu veren; nihilist dedektif 'Rust Cohle' karakteriydi. Mc- Conaughey, daha senaryo aşamasında, senaristten 'Rust Cohle' karakteriyle ilgili ayrıntılı bilgi istemiş ve oynayacağı bu karakter hakkında, 400 sayfalık bir analiz yazısı kaleme almış, senaristlerle McConaughey aylarca sırf bu karakter üzerinde çalışmıştı. Ortaya da karizmatik duruşu, sağlam aforizmalarla işlenmiş diyalogları, sigara içişi vs. her şeyiyle, dizi tarihinin etkileyici karakterlerinden biri çıkmıştı.
2005'te 'People' dergisi tarafından 'Yaşayan en seksi erkek' seçilen McConaughey; sıradan romantik komedilerin sıradan yakışıklı oyuncusu olarak unutulup gitmekten 'True Detective' dizisiyle kurtuldu. 2014'de de 'Dallas Buyers Club' ile En İyi Erkek Oyuncu dalında Oscar kazandı ve müthiş oyunculuğunu 'Interstellar' gibi büyük filmlerle sergilemeye devam etti.

ÖZEL BİR İNSAN VE OYUNCU
Nereden çıktığı şimdi bu Matthew McConaughey ve 'True Detective' güzellemesi diye soranlara müjdeyi vereyim: McConaughey, 'True Detective'in üçüncü sezonunda oynamak için yapımcılarla görüşmeye başladığını borsaya bildirdi.
Katıldığı bir talk-show'da 'True Detective'i çok özlediğini anlatmış McConaughey.
Biz de onu ve diziyi çok özledik.
McConaughey, gerçekten özel bir oyuncu ve insan. Yazıyı da McConaughey'den bir hayat dersiyle bitirelim:
"Bizi biz yapan; verdiğimiz kararlardır.
Ama hayat; 'Doğru kararlar bizi mutlu eder, yanlış kararlar üzer' diye genelleme yapamayacak kadar karmaşık.
O yüzden ben her seferinde doğru karar vermek yerine, beni mutlu edecek kararı vermeye çalışıyorum.
Ama bu, o kadar da kolay değil.
Kendinizi iyi tanımalısınız. Anlık mutluluklarla idare edebilir misiniz, yoksa daha büyük mutluluklar yaşayabilmek için bazı küçük mutlulukları elinizin tersiyle itecek kadar cesur musunuz? Herhangi bir konuda karar vermeden önce esas karar vermeniz gereken şey bu."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA