Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Taksicilerin terörü fırsata çevirmesi

Yabancı bir internet sitesinde çalışan gazeteci Borzou Daragahi, Atatürk Havalimanı'ndaki taksicilerin, terör saldırısı sonrası 20 dolarlık mesafe için 100 dolar istediklerini Twitter hesabından paylaştı. CNN Türk'ten haber kameramanı Ahmet Akpolat da benzer bir tweet attı: 'Atatürk Havalimanı'nda taksiler kişi başı 100 liradan yolcu taşıyor ve sadece yabancı turistleri alıyor.' Atatürk Havalimanı'na yakın bazı otellerin de saldırıdan sonra oda fiyatlarını artırdığı iddia edildi. İnanmak istemiyorum, eğer bu bilgiler doğruysa, yazıklar olsun. Fırsatçılıkta son nokta bu olsa gerek; koyun can derdinde kasap et!
Elbette genelleme yapamayız, bu vicdansızlığı yapanlar yüzünden tüm taksicileri, otel işletmecilerini suçlamak da vicdansızlık. Fahiş fiyatı kim uyguladıysa bulunsun ve cezalandırılsın.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA