Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Sarhoşken polis öldürmenin cezası!

Alkollü olarak kullandığı aracıyla polis otosuna çarparak polis memuru İsmet Fatih Alagöz'ün şehit olmasına neden olan Rüzgar Çetin hakkında tahliye kararı çıktı. Rüzgar, altı yıl üç ay hapis cezası aldı ama sekiz ay tutuklu olması göz önüne alınarak oy çokluğuyla tahliye edildi.
Bu kararda, ailenin suçlamasını geri çekmesinin payı büyük.
Alagöz Ailesi, Rüzgar'ın en ağır cezayı alması için uzun süre direndi, Sinan Çetin'in yaptığı büyük para tekliflerini kabul etmedi ama o kadar büyük bir baskıya maruz kaldılar ki, sonunda pes ettiler.
Araya bürokratların girdiği, eşinin değil ama Alagöz'ün ailesinden başka fertlerin, Çetin'in para yardımını kabul ettiği söyleniyor.
Sinan Çetin, oğlunu kurtarmak için her şeyi yaptı. Köşe yazarlarıyla, neredeyse şehit polisin suçlandığı bir algı operasyonu bile düzenledi ve sonunda başarılı oldu. Ehliyetini aldığı günden bu yana 28 trafik cezası yiyen, 2006'da şehit polis Alagöz'ün aracına çarptığı yerin yakınında yine hızlı araç kullandığı için cipiyle takla atan, daha önce iki kez alkollü araç kullanmaktan ehliyetine el konulan Rüzgar Çetin, artık serbest. Bravo size!
Bu kararın çıkmasına destek olan herkes, kendilerinden ne kadar utansa azdır! Demek ki, bu ülkede defalarca aynı suçu işleyip sarhoşken polis öldürmek pek de önemli bir suç değilmiş!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA