Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Kim bu Enes Batur?

Ankara'da Armada AVM'deki bu kalabalığı ve hayranların attığı çığlıkları görünce hangi yabancı şarkıcı geldi diye düşündüm ama öyle değilmiş. Bu kitle, YouTube'a yüklediği oyun videoları ile büyük bir izleyici kitlesine ulaşan Enes Batur'un buluşma daveti üzerine AVM'ye akın etmiş.
Enes Batur'un YouTube'a yüklediği oyun ve komik montaj videoları sayesinde kanalının 2 milyon 334 bin 661 abonesi varmış.
Ayrıca yüklediği içerikler toplamda 795 milyon 2 bin 612 defa izlenmiş.
Daha da ilginci, buluşma davetine beklenenden fazla katılım olması nedeniyle Enes Batur, Instagram hesabından yayınladığı video ile herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması adına davete katılmayacağını açıklamış.
Kim bu Enes Batur diye YouTube'a girip video'larını izledim. Önyargılı olmak istemiyorum ama espriler gerçekten kötü. 'Belki de biz yaşlanıyoruz, anlamıyoruz yeni neslin dilinden' diyeceğim ama mizah evrenseldir, iyi bir espri herkesi güldürür.
Hayranlarına saygım var ama ben Enes'in esprilerine gülmedim ve yeni nesil adına üzüldüm.
Cem Yılmaz; gençler, çocuklar beni niye izlemiyor diye hiç üzülmesin 2 milyon izleyiciye eyvallah desin! Bilgisayar ve tablet başından kalkmayan, hayatları oyun olmuş çok acayip bir nesil yetişiyor, bu nesli anlamalıyız.
Enes Batur'un topladığı bu çılgın kitleyi bugün Türkiye'de sadece Tarkan ve birkaç popçu toplar. Ortada kalitesi düşük olsa da, yeni nesil adına endişelensek de büyük bir başarı öyküsü var. Gelecekteki Türkiye'yi görmek için önce Enes Batur gibi YouTuber'ları anlamalıyız.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA