Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

‘Tutunamayanlar’ı okudum, metrobüste geçiyor

'Aramızda Kalmasın' programının sunucusu Funda Özkalyoncuoğlu'nun "Kürk Mantolu Madonna'yı okudum, Madonna var" açıklaması gündemde kalmaya devam ediyor.
Bunda Funda Hanım'ın 'Bu da benim hatam olsun, çok büyüttünüz memlekette daha önemli olaylar var; Musul var' benzeri açıklamalarının da etkisi büyük. Bir insanın hatasını gerçekten kabul etmesi bu kadar mı zor? Evet, memlekette daha önemli meseleler var ama Funda Hanım öyle bir gafa imza attı ki, halkımızın eğlence kaynağı oldu. Vatandaş bu gaf sayesinde deşarj oldu. Sosyal medyada müthiş caps'ler dolaşıyor.
Ekşisözlük'te Funda Özkalyoncuoğlu'nun kitap özetleri başlığı altında yapılan espriler de 10 numara, işte onlardan bazıları:
'Tutunamayanlar'ı okudum metrobüste geçiyor', 'Karamazov Kardeşler'i okudum, market açan iki kardeşi anlatıyor', 'Grinin 50 Tonu'nu okudum, bir boya ustasının yaşadığı zorlukları anlatıyor', 'Kafka'nın 'Dönüşüm' adlı eserini okudum; Nil Erkoçlar'ın Rüzgar Erkoçlar 'a dönüşünü anlatıyor', 'Ateşten Gömlek'i okudum; Vakko'da beğendiği gömleği alamayan bir adamın dramını anlatıyor', 'Da Vinci Şifresi'ni okudum;> şifre 1234'.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA