Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Çok mu zor Aleyna?

Ne Aleyna'ymış yahu! Aleyna'nın 16 yaşında alkollü mekanlarda sahneye çıkmasının yasak olduğu ortaya çıkmıştı. Yeni ortaya çıkan görüntüler ise Aleyna'nın marjinal barlarda sahneye çıktığını gösteriyor. Aleyna; jartiyer giymiş, yarı çıplak erkeklerle birlikte sahneye çıkmış.
Bu mekanlar ister gay, isterse türkü bar olsun çok da önemli değil. Haberde cinsel ayrımcılık yapmak da hatadır. Aleyna tartışmasında katı ahlakçı bir tavır takınılmasına karşıyım ama ortada o kadar çok hata var ki, bunları görmek için katı ahlakçı ya da muhafazakar olmanıza da gerek yok.
GÜNAYDIN'ın ısrarla yaptığı haberlerle Aleyna'nın hem plak şirketi, hem de ailesi tarafından yanlış yönlendirildiği ortaya çıktı ama değişen bir şey yok. GÜNAYDIN, Aleyna'nın ruhsal ve psikolojik durumunu ailesinden daha çok düşünüyor sanki. Bir aile 16 yaşındaki kızının hem alkollü, hem de marjinal mekanlarda sahneye çıkmasına neden izin verir? Normalde Aleyna'nın ailesi bu hataları bir İskandinav ülkesinde yapsaydı çoktan çocuklarına devlet el koymuştu.
Yoksa Aleyna'nın ailesinin amacı, bile bile hatalar işleyip kanuna karşı gelip kızlarını sürekli gündemde tutmak ve böylece onu ünlü yapmak mı? Yazık, gözünüzü bu kadar mı hırs bürüdü? Bu yaşta Aleyna'ya yaptırdıklarınızla çocuklara kötü örnek olduğunuzun farkında değil misiniz? Aleyna 18 yaşına gelsin; istediği yerde sahneye çıksın, en marjinal işlere imza atsın. Çok mu zor Aleyna'nın 18 yaşına kadar beklemesi?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA