Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Boşanmanın zevki

Demet Şener ile İbrahim Kutluay'ın ayrılma süreçleri Brezilya dizisi tadında devam ediyor.
Şener ve avukatı Aslı Hatemi, Nişantaşı'nda görüntülenmişler. Şener, "Zinadan dolayı boşanma davası açıldı. Delillerimizi sunduk. Maddi manevi tazminat istedik. Başlarda barışma teklifi geldi ama barışma yok, ben kararımı verdim" şeklinde konuşmuş.
Aslı Hatemi ise "Güzel, zevkli, çekişmeli bir boşanma davası yaşıyoruz.
Mal paylaşımı davası açmadık. Boşanma davası açtık" demiş.
Boşanma davasının güzel, zevkli bir tarafı nasıl olabilir? Koyun can derdinde kasap et!
Tamam, Aslı Hanım meseleye avukatlık açısından yaklaşıyor olabilir ama bir aile yıkılırken davadan keyif aldığından bahsetmek enteresan bir durum.
İşi düşen, avukatlığın nasıl bir meslek olduğunu bilir. Elbette bu işi vicdanıyla yapanlar var ama çoğunluğu için güzel cümleler kurmak mümkün değil. Bu arada Aslı Hanım'ın Ali Hatemi'den boşanmasına rağmen Hatemi soyadını taşımaya devam etmesi de enteresan bir durum değil mi? Ali Hatemi, Aslı Hanım'dan boşanmak için annesi Kezban Hatemi'nin kendisini evlatlıktan reddetmesini sineye çekmek zorunda kalmıştı ama Aslı Hanım, Hatemi soyadını kullanmaya devam ediyor.
Ne soyadıymış be!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA