Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Biz yakalıyoruz Avrupa salıyor

Gündem referandum olduğu için bu yazıyı sürekli ertelemek zorunda kaldım ama şu an bizde gündemde olmasa da Stockholm'deki terör saldırısında önemli bir ayrıntıya dair düşüncelerimi paylaşmak istiyorum.
Stockholm'de dört kişinin öldüğü kamyonlu saldırıyı yapan terörist Rakhmat Akilov'un; iki yıl önce Türk yetkililer tarafından İsveç'e iade edildiği ortaya çıktı.
Türkiye, geçtiğimiz yıl 34 kişinin hayatını kaybettiği İŞİD'in Brüksel saldırılarında Brüksel Havalimanı'nda kendini havaya uçuran Brahim el-Bakraoui'yi de 2015 yılında Hollanda'ya iade etmiş ve Belçikalı yetkilileri de uyarmıştı. Bunun gibi daha birçok örnek var.
Avrupalıların terörle mücadelede beceriksiz oldukları ortada; bari bizim yakaladıklarımızı salmasalar!
Öte yandan bazı Avrupa ülkeleri başta PKK olmak üzere; birçok terör örgütüne hem ev sahipliği yapıp, hem de onların gösteri yapmalarına izin vererek Türkiye'yi arkadan vuruyorlar. Sonra da bize demokrasi dersi vermeye çalışıyorlar! Siz önce bizim yakaladıklarımızı içerde tutmayı öğrenin!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA