Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Kadir’in K’si

Neslihan Atagül, eşi Kadir Doğulu'ya olan aşkını ifade edebilmek için dudağının içine 'K' harfı dövmesi yaptırıp Instagram'da paylaştı.
Evet, 'Ünlülerin büyük aşkla yaptırdığı dövmeleri sonradan sildirildiklerini çok gördük. Bari kolay silinecek bir yere yaptırsaydı' dediğinizi duyar gibiyim.
Ama kötümser olmanın kimseye faydası yok.
Umarım ünlü çiftin mutluluğu sonsuza kadar devam eder.
Öte yandan ünlü çift eğer ayrılırsa da Neslihan için o dövmeyi sildirmenin haber olmaktan daha önemli bir eylem olacağını düşünmüyorum.
'Bakın biz aşığız, birbirimizi deliler gibi seviyoruz, çok ama çok mutluyuz' demeyi Doğulu çifti kadar abartan bir çift görmedim. Bakın bunu hem yerel, hem de dünya basınındaki ünlülerin haberlerini her gün okuyan bir magazin eki yazarı olarak yazıyorum.
Doğulu çifti, gerçekten birbirlerine çok yakışıyor ve dünyada bazı ünlü ve güzel çiftler gibi (bkz:
David-Victoria Beckham) aşklarını magazin gündeminin tam ortasında, sosyal medyada 24 saat yaşıyorlar. Bunun daha fazla iş kapısı açtığı bir gerçek.
Doğulu çifti de bu yolda ilerliyor ama bunu görgüsüzlük derecesinde abarttıkları için yavaş yavaş itici olmaya başladılar. Yok mu bu ünlü çiftin bir akıl hocası?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA